Δραστηριότητες στο νησί της Λευκάδας, Ελλάδα - Πολυτελείς Βίλες Θέα Θάλαττα

Δραστηριότητες

Η Λευκάδα αποτελεί το τέλειο νησί για διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες και επίσκεψη αξιοθέατων, όπως οι κρουαζιέρες στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, η πεζοπορία στη φύση, η επίσκεψη ενδιαφερόντων τοπικών μουσείων ή μοναστηριών, και το ετήσιο φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας. Επίσης, η Λευκάδα είναι διάσημη για τους δυνατούς ανέμους της, χάρη στους οποίους οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στο surfing (windsurfing και kitesurfing) κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Kαθημερινές Kρουαζιέρες

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ομορφιά της θάλασσας του Ιονίου κλείνοντας μια κρουαζιέρα μαζί με την οικογένειά σας ή με την παρέα σας. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες καθημερινές κρουαζιέρες προς ορισμένα Ιόνια νησιά, όπως για παράδειγμα ο Σκορπιός ή το Μεγανήσι.

Πεζοπορία

Η Λευκάδα συνιστά το ιδανικό νησί για ορειβασία, καθώς απαρτίζεται από γραφικά χωριά αλλά και από βουνά. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα μικρά χωριουδάκια και να θαυμάσουν το φυσικό περιβάλλον, τα άγρια πτηνά που κατοικούν στα δάση, όπως για παράδειγμα τα γεράκια, τους καταρράκτες και φυσικά τα υπέροχα βουνά, όπως τα Σταυρωτά.

Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ

Τα νησιά έχουν πάντα έναν συγκεκριμένο φολκλόρ (λαογραφικό) χαρακτήρα που απεικονίζει την παράδοσή τους, τα έθιμα και την ιστορία τους. Η λαογραφία της Λευκάδας προωθείται σημαντικά μέσω του τοπικού event “Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας”.

Μοναστήρια

Πολλά όμορφα Μοναστήρια βρίσκονται στην Λευκάδα. Ανακαλύψτε πολλά εντυπωσιακά Μοναστήρια και Εκκλησίες που μπορείτε να επισκεφτείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο Ελληνικό νησί.

Μουσεία

Διαβάστε πληροφορίες σχετικά με ορισμένα ενδιαφέροντα μουσεία (αρχαιολογικό, λαογραφικό, κλπ) που μπορείτε να βρείτε στο νησί της Λευκάδας.

Windsurfing & Kitesurfing

Το Windsurfing είναι μια αρκετά δημοφιλής δραστηριότητα στη Λευκάδας και πολλοί άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ευρώπης και της Ελλάδας την επισκέπτονται ώστε να απολαύσουν τα μεγάλα κύματα της θάλασσας του νησιού.

Ενοικιάσεις Σκαφών

Το Nima Sailing προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοΐας στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου Πελάγους.