Πεζοπορία στο νησί της Λευκάδας, Ελλάδα - Πολυτελείς Βίλες Θέα Θάλαττα

Πεζοπορία

Η Λευκάδα συνιστά το ιδανικό νησί για ορειβασία, καθώς απαρτίζεται από γραφικά χωριά αλλά και από βουνά. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα μικρά χωριουδάκια και να θαυμάσουν το φυσικό περιβάλλον, τα άγρια πτηνά που κατοικούν στα δάση, όπως για παράδειγμα τα γεράκια, τους καταρράκτες και φυσικά τα υπέροχα βουνά, όπως τα Σταυρωτά. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάβαση στα βουνά της Λευκάδας είναι αρκετά εύκολη λόγω του χαμηλού τους ύψους.

Ανάβαση στο Φαράγγι της Μέλισσας

Κατά την διάρκεια της διαδρομής στο Φαράγγι της Μέλισσας, μπορείτε να θαυμάσετε το καταπράσινο τοπίο των δέντρων, τα νερά του ποταμού και τους νερόμυλους. Το Φαράγγι βρίσκεται 10χλμ από το Κέντρο της Λευκάδας, στο χωριό Καβάλος. Επιπροσθέτως, το Φαράγγι της Μέλισσας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για πεπειραμένους αναβάτες, αλλά και για αρχάριους δεδομένου ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα εύκολο μονοπάτι.

Ανάβαση στο Φαράγγι του Δημοσάρη

Το Φαράγγι του Δημοσάρη είναι διάσημο για τον μαγευτικό του καταρράκτη που διαμορφώθηκε από τα νερά του Βουνού Βαυκερή, και που θυμίζει μια φυσική πισίνα, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν. Το Φαράγγι βρίσκεται μόλις 2χλμ μακρυά από το Νυδρί, συνεπώς είναι ευκολότερο να το επισκεφτεί κανείς συγκριτικά με το Φαράγγι της Μέλισσας. Εκτός από τους καταρράκτες, στο Φαράγγι του Δημοσάρη θα συναντήσετε επίσης διάφορες μικρές σπηλιές.

Ενοικιάσεις Σκαφών

Το Nima Sailing προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοΐας στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου Πελάγους.