Πολυτελείς Βίλες στη Λευκάδα, Ελλάδα - Thea Thalatta

Πολυτελείς Βίλες Θέα Θάλαττα στη Λευκάδα

Καλωσήρθατε στις πολυτελείς βίλες Θέα Θάλαττα στο νησί της Λευκάδας.

Η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα, η απέριττη πολυτέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων των Βιλών Θέα Θάλαττα, προδίδουν το μεράκι των ιδιοκτητών τους να προσφέρουν στους ενοίκους των κατοικιών ζεστή φιλοξενία, άνεση και πολυτέλεια και όχι απλά διαμονή. Οι πολυτελείς βίλες μας βρίσκονται στους Τσουκαλάδες της Λευκάδας, στην Ελλάδα και προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Βίλες

Το Θέα Θάλαττα αποτελείται από τρεις όμορφες, πολυτελείς και άνετες βίλες οι οποίες έχουν μοντέρνα διακόσμηση. Οι Βίλες Ήλιος, Άνεμος και Γαία περιλαμβάνουν υπνοδωμάτια, μια μαγευτική θέα της θάλασσας του Ιονίου Πελάγους, μπάρμπεκιου και τζάκι, πισίνα, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό, κλπ.

Η τοποθεσία μας στη Λευκάδα

Ξεκινώντας από την πόλη της Λευκάδας προς τον Άγιο Νικήτα και αφήνοντας πίσω το μοναστήρι της Φανερωμένης με το πανέμορφο, δάσος του και την υπέροχη θέα,οδηγούμαστε προς τους Τσουκαλάδες. Οι Τσουκαλάδες είναι ένα παραδοσιακό χωριό, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας.

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι το 4ο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά και πολύ κοντά στη νοτιοδυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας από την οποία την χωρίζει μια λίμνη. Η ξενάγηση στο νησί ξεκινάει από τη γέφυρα της Λευκάδας.

Κοντινές παραλίες

Η δυτική πλευρά του νησιού διαθέτει μοναδική θέα καθώς και τις ωραιότερες παραλίες, όπως τα Πευκούλια, το Κάθισμα, οι Εγκρεμοί και το Πόρτο Κατσίκι.

Ενοικιάσεις Σκαφών

Το Nima Sailing προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοΐας στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου Πελάγους.

Στο συγκρότημα Thea Thalatta παρέχεται δυνατότητα
δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου των επισκεπτών