Οι πολυτελείς Βίλες μας στους Τσουκαλάδες, Λευκάδα - Θέα Θάλαττα

Βίλες

Το Θέα Θάλαττα αποτελείται από τρεις όμορφες, πολυτελείς και άνετες βίλες οι οποίες έχουν μοντέρνα διακόσμηση. Οι Βίλες Ήλιος, Άνεμος και Γαία περιλαμβάνουν υπνοδωμάτια, μια μαγευτική θέα της θάλασσας του Ιονίου Πελάγους, μπάρμπεκιου και τζάκι, πισίνα, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό, κλπ. Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για τις τρεις πολυτελείς βίλες μας!

Ήλιος

Στην πιο ευνοημένη από τη φύση δυτική πλευρά της Λευκάδας με τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού (Αγ. Νικήτας, Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι), η Βίλα Ήλιος σας προσφέρει την ζεστή φιλοξενία.

Γαία

Η πολυτελής Βίλα Γαία βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Έχει καταπληκτική θέα το ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο πέλαγος.

Άνεμος

Η βίλα Άνεμος είναι ιδανική για μια αρκετά μεγάλη οικογένεια και παρέα, ενώ οι υπόλοιπες 4 είναι εξίσου εντυπωσιακές, άνετες και επιπλωμένες με το παραδοσιακό στυλ σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

Πέτρα

Η Πέτρα είναι ένα πολυτελές πετρόκτιστο σπίτι με Jacuzzi spa που προσφέρει ένα ιδανικό ρομαντικό περιβάλλον για ένα ζευγάρι ή για μια μικρή οικογένεια (με 2 μικρά παιδιά), μια τέλεια επιλογή για χαλαρωτικές, πολυτελείς και αξέχαστες διακοπές.

Ενοικιάσεις Σκαφών

Το Nima Sailing προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοΐας στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου Πελάγους.

Στο συγκρότημα Thea Thalatta παρέχεται δυνατότητα
δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου των επισκεπτών